18 листопада стартує акція "Безкоштовні екскурсії по Ужгороду"

по чеському району "Галагов"

 

18 листопада стартує всеміська акція – "Безкоштовні екскурсії по Ужгороду. Історія та архітектура чеського району Галагов". Про це йшлося сьогодні на прес-конференції у прес-центрі "Закарпаття".

Починаючи з 18-го листопада, щонеділі в Ужгороді всі бажаючі можуть більше дізнатися про історію та архітектуру рідного міста.

Екскурсії будуть проводити досвідчені спеціалісти з кафедри туризму УжНУ, за спеціальною, цікавою та захопливою програмою по чеському району Галагов, збудованого за чехословацького правління в Закарпатті. Саме цей район можна вважати унікальним місцем, адже майже ніде в світі так широко не представлена міжвоєнна архітектура в стилі конструктивізму.

Отже, щонеділі, о 14.00. Збір на площі Театральній, біля статуї Св. Миколайчика. Там буде стояти людина з табличкою "Безкоштовні екскурсії по Ужгороду". Приходити треба заздалегідь, щоб не затримувати учасників.

Перша екскурсія пройде в неділю 18-го листопада, наступні, відповідно, 25-го листопада, 2-го та 9-го грудня.

Також, протягом події, триватиме збір підписів з вимогою здійснювати реконструкції в місті тільки після громадських слухань та обговорень проектів та їх суспільного погодження з урахуванням думки громади, доцільності та історичної цінності.

 

13 листопада 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів