Севідов: Ахметов нас похвалив

незважаючи на поразку

 

а ходом подій в матчі "Шахтаря" з "Говерлою" головний тренер нашої команди Олександр Севідов спостерігав з трибун стадіону "Донбас Арени".Після матчу вже в розпал підготовки до завершального поєдинку цього року наставник нашої команди відповів на кілька запитань клубної прес-служби.

- За свою тренерську кар’єру часто доводилося спостерігати за грою підопічних із трибун стадіонів? Які відчуття переживали на "Донбас Арені"?

- Вдруге. Особисто, відчував безпорадність, адже нічим не можеш допомогти команді, а так просто сидиш і спостерігаєш, особливо коли гра не йде в команди, не все виходить у гравців на полі – це достатньо складно для тренера.

- В чому причина такої великої кількості пропущених м’ячів у матчі?

- Причин занадто багато, щоб їх всіх перераховувати. Одні з них лежать занадто глибоко, інші – на поверхні, є серед них суб’єктивні, а є й об’єктивні. В нашому становищі потрібно якнайшвидше забути про цю поразку й готуватися до наступної гри.

- Яку тактику плануєте використати проти "Динамо" в рідних стінах?

- Думаю, що ви ще жодного разу не бачили, щоб "Говерла" грала від оборони, щоб наша команда йшла в атаку максимум із двома гравцями, тож із київським "Динамо" ми гратимемо в футбол. Як вийде, загадувати не можу. Але відмічу, що ми грали в футбол і в досить важкій грі, в якій поступилися з донецьким "Шахтарем". Приємно все ж таки, що після цього поєдинку президент "Шахтаря" підійшов до нас, подякував за гру і зазначив, що не всі команди Прем’єр-ліги можуть собі дозволити на "Донбас Арені" грати в такий футбол. Сприйняв це як комплімент.

- Досить несподівано на позиції правого інсайда в основі проти "Шахтаря" вийшов Олег Допілка. Чи будуть такі ротації й на матч із "Динамо"?

- До таких змін вдалися через вимушені обставини, травмувався Олександр Ситник, який досі займається за індивідуальною програмою через пошкодження колінного суглобу. Дуже сподіваюся, що до матчу з "Динамо" ми зможемо підготувати Давіда Одонкора.



Інформаційний відділ ФК "Говерла"

 

27 листопада 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів