ФК "Говерла" завершує Новорічно-Різдвяні канікули

І чекає на новобранців

 


Гравці ужгородського клубу розпочинають підготовку до нового сезону.
У середу, 9 січня, завершуються зимові канікули у гравців та тренерського штабу "Говерли", які з 30 листопада відпочивали від футбольних буднів. Цього дня команда збереться в Ужгороді й розпочне підготовку до другої частини чемпіонату України в прем’єр-лізі.

Як зазначив "НЗ" начальник клубу Сергій Рущак, перший, так званий втягуючий збір, триватиме до 18 січня в обласному центрі. Наступні два тренувальні етапи команда проведе в турецькій Анталії: відповідно з 19 січня по 1 лютого та з 6 по 20 лютого.

23 лютого в Ужгороді "Говерла" зіграє товариський матч з ФК "Міхаловце" (Словаччина). Далі команда готуватиметься до матчу 19-го туру проти луганської "Зорі".

Про можливі кадрові ротації. "Говерлу" можуть залишити гравці захисної ланки – Євген Єлісеєв та серб Боян Малішич, якими зацікавилися одеський "Чорноморець" і владикавказька "Аланія", яка виступає в прем’єр-лізі російського чемпіонату.

Серед потенційних новачків нашої команди може опинитися румунський півзахисник київського "Арсеналу" Джордже Флореску (йому вже надіслано офіційну пропозицію). У сфері інтересів "Говерли" – хавбек Міка Вайрінен з HJK (Фінляндія), португалець Рікардо Куарежма, останнім клубом якого був стамбульський "Бешикташ", албанський нападник Едгар Чані з польської "Полонії", півзахисники Іраклі Месхія з київської "Оболоні" та Олександр Калітов з ФК "Одеса".

Роман СЕНИШИН, "Новини Закарпаття"

 

05 січня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів