Збірна БК "Ужгород-УжНУ" їде в Словаччину

На турнір до міста Бардейов

 


13-18 січня збірна БК "Ужгород-УжНУ" буде відточувати майстерність у міжнародному турнірі в м. Бардейов (Словаччина). Головна мета — підготовка до наступного туру чемпіонату України.

Баскетбол вважається другою за популярністю грою після футболу серед студентів Ужгородського національного університету. Провідну роль у розвитку цього виду спорту в межах вишу та загалом на Закарпатті відіграє факультет фізичного виховання і спорту УжНУ.

Слід зауважити, що Президентом Закарпатської обласної федерації баскетболу та стрітболу є вихованець і випускник факультету Олександр Зубковський. Досвідчені доценти факультету фізичного виховання і спорту Віктор Чернов і Наталія Бондарчук проводять регулярні тренування зі студентами, терпеливо прививаючи їм любов до занять спортом, який вимагає максимального розвитку спритності, рішучості, мужності, злагодженої командної роботи та інших важливих особистісних якостей. Серед кращих баскетболістів: Станіслав Попов (стоматологічний факультет), Владислав Плешаков (ІТФ), Олександр Мітуля (інститут економіки і міжнародних відносин), Юрій Фревлик (географічний факультет).

У найкращих баскетболістів УжНУ напружений графік роботи. Так гравці БК "Ужгород-УжНУ" напередодні Нового року 15-16 грудня взяли участь у черговому турі першої ліги чемпіонату України в м. Чернівці. Вони зіграли дві гри з командою "Чернівці-Буковина". Перша гра завершилася перевагою господарів з рахунком 68:50. В другій наша команда отримала переконливу перемогу з рахунком 69:74.

13-18 січня наша збірна БК "Ужгород-УжНУ" буде відточувати майстерність у міжнародному турнірі в м. Бардейов (Словаччина) з метою підготовки до наступного туру чемпіонату України, - повідомила в.о. декана факультету фізичного виховання і спорту УжНУ Олена Дуло.

Також баскетболісти вишу беруть участь у тривалому чемпіонаті Закарпатської області серед 10-ти чоловічих команд, який проводиться в період з 13 жовтня 2012 р. по 12 травня 2013 р. В рамках цих змагань відбудеться 5 турів ігор та 6-й фінальний. Організатором турніру є Закарпатська обласна федерація баскетболу та стрітболу.
Побажаємо нашим баскетболістам та їх наставникам успішних стартів!

Прес-служба УжНУ

 

11 січня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів