В Ужгороді зібралися найкращі гімнастки України

У рамках Кубка Європи

 

У вівторок, 19 лютого, в обласному центрі відбулось урочисте відкриття змагань. Учасників привітав і голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Визначати найкращих художніх гімнасток до Ужгорода приїхали 24 команди з більшості регіонів України. Змагання триватимуть три дні. У них візьмуть участь майже три сотні гімнасток.

Такі престижні змагання з гімнастики відбуваються на Закарпатті вперше. Це, на думку організаторів, свідчить про наявність необхідної спортивної інфраструктури та довіру з боку Федерації художньої гімнастики України.

Турнір традиційно проводить Держслужба молоді та спорту України. Щороку його приймають різні українські міста.

Вітаючи учасників та гостей змагань, очільник області Олександр Ледида зазначив:

– Приймати такі престижні змагання – честь для Закарпаття. Тим паче, що наші гімнастки роблять серйозні успіхи, показують гідні результати на змаганнях. Щиро бажаю спортсменкам успіху, а суддям та глядачам видовищних виступів.

– Дуже приємно, що цього разу змагання відбуваються саме в Ужгороді. Це чудова можливість для дівчат познайомитись та навчитись новому у колег. Переконана, цьогорічний Кубок України з художньої гімнастики пройде на високому рівні, – звернулася до присутніх Президент Федерації гімнастики України Альбіна Дерюгіна.

Прес-центр ОДА

 

20 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів