“Синевир” та “Ужгородські вовки” вийшли у фінал

Чемпіонату Закарпаття з хокею

 

В Ужгороді пройшли ігри плей-офф чемпіонату Закарпаття з хокею. Команди грали до двох перемог. Ігри пройшли у запеклій боротьбі, причому, цьогоріч фаворитам вже не так легко було добитися виходу у фінал.

"Ужгородські вовки", які посіли перше місце в турнірній таблиці, зустрічалися із командою "Спартак-46", яка, відповідно, посіла останнє місце під час групового турніру. Фаворити виправдали свій статус і перемогли із загальним рахунокм 7:1 (3:1, 4:0)

Іншу пару склали команди "Синевир" та "Шахтарські барси". Останні також перемогли своїх суперників із рахунком 8:3 (4:2, 4:1)

Отже, у фіналі чемпіонату Закарпаття зустрінуться "Ужгородські вовки" (капітан Сергій Ковач) та "Синевир" (капітан Валентин Свалявчик).

Гравець команди "Ужгородські вовки", заступник голови ОДА Іван Качур зазначив, що рівень команд, порівняно із минулорічним чемпіонатом, значно виріс. "Ми вже другий рік поспіль проводимо Чемпіонат, однак слід відзначити, що цього року ігри стали більш запеклішими і вже не спостерігаються значні розриви в рахунках матчів. Хокей на Закарпатті розвивається, виріс інтерес вболівальників, а Чемпіонат, переконаний, стане чудовим прикладом для молоді, яка займається в хокейних секціях міста.

Час Закарпаття

 

25 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів