9 травня - Перший закарпатський чемпіонат з приготування бограчу

Місце проведення: комплекс "Термальні Води "Косино"

 

9 травня - Перший закарпатський чемпіонат з приготування бограчу - страви праугорських племен, яка вже стала традиційною для жителів Закарпаття. Місце проведення: комплекс "Термальні Води "Косино"
Організатори заходу запрошують до участі усіх бажаючих. Призовий фонд змагань — 25 тисяч гривень.
Тож, якщо ви любите готувати страви на відкритому вогні, захоплюєтеся закарпатською кухнею, знаєте секрети приготування найсмачнішого бограчу - ви вже потенційний учасник чемпіонату. Залишається лише зібрати кулінарну команду однодумців і надіслати реєстраційний лист з короткою інформацією про себе на електронну адресу оргкомітету змагань ([email protected]). Організатори заходу обов’язково зв’яжуться з вами найближчим часом.
Умови участі в конкурсі:
• Вік учасників команд - від 20 років.
• Форма одягу учасників команд повинна бути охайною і виражати їх особливість. Вітається стилізоване національне вбрання.
• Під час приготування страв команди використовують власні продукти та кухонний інвентар. Мінімальна ємність казана для приготування бограчу - 50 літрів.
• Організатори забезпечують учасників водою, дровами, а також, при потребі, надають можливість доступу до електромережі.
• Кожна команда, крім основної страви — бограчу, має приготувати ще одну, на власний розсуд, додаткову страву.
• Переможця визначатимуть члени журі конкурсу.

 

03 травня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів