Чеський фестиваль стартує завтра в Ужгороді

з 24 травня по 2 червня

 

У програмі фестивалю — виступи рок-гуртів із Чехії LADY CATE, VIGO, ARCISKAČÁNY MORAVA, CHINA BLUE, JARDA HYPOCHONDR A DIVNA PARTA та інших.


Під знаком співпраці Закарпаття і краю Височина з 24 травня по 2 червня в Ужгороді пройде фестиваль чеської культури.

У програмі фестивалю, відкриття якого відбудеться 24 травня виступи рок-гуртів із Чехії LADY CATE, VIGO, ARCISKAČÁNY MORAVA, CHINA BLUE, JARDA HYPOCHONDR A DIVNA PARTA та інших.
Ужгородці та гості обласного центру матимуть змогу побачити також виставу рок-опери "Ісус Христос супер-зірка" Їглавського театру, продегустувати чеські страви і, звичайно, продукцію чеських пивоварів.

Відбудеться відкриття меморіальної дошки, присвяченої першому президенту Чехословаччини Т.Г.Масарику, в парку його імені та міні-пам’ятника символу міста Їглави на перилах Київської набережної.

З цієї нагоди на Закарпаття прибула багаточисельна делегація краю Височина на чолі з гетьманом Їржі Бєгоунеком. В її складі депутати та керівники структурних підрозділів уряду Височини, пріматор побратима Ужгорода - міста Їглави Ярослав Вимазал, депутати та інші представники органів місцевого самоврядування міст і сіл, журналісти краю.

Під час перебування на Закарпатті делегація візьме участь у культурній програмі фестивалю, побуває в ряді районів, ознайомиться з історичною та культурною спадщиною, туристичними та природними перлинами Карпат, а також з окремими соціальними об’єктами, на яких реалізовано або цьогоріч реалізуються спільні з краєм Височина інвестиційні проекти.

Прес-служба облради

 

23 травня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів