У суботу ужгородці матимуть можливість провести "Ніч у музеї танцю"

Виступатиме народний художній колектив ансамбль танцю "Танцювальна Корпорація Друзів"

 

У суботу, 8 червня, Народний художній колектив ансамбль танцю "Танцювальна Корпорація Друзів" (DCF) вже вдруге покаже виставу "Ніч в музеї танцю", прем’єра якого відбулась у листопаді минулого року з нагоди 35-річчя колективу.

"Ідея показати ще раз цю виставу була ще у лютому, але в основному із-за погодніх умов здійснити цей задум у нас не вдалось, тому вирішили вже перед літніми канікулами повторити "ніч у музеї танцю", - розповідає педагог-хореограф, учасниця колективу "Танцювальна Корпорація Друзів" Наталія Височан. - Навіть тим, хто побував минулого разу, буде цікаво, адже композиції дещо змінено: і у хоеографічному, і у технічному планах, так би мовити ми побачили свої помилки збоку і виправили недопрацювання, а також внесли деякі нові детілі у постановки".

Назва вистави говорить сама себе - "Ніч у музеї танцю" - це історія як дівчинка засинає у музеї і вночі довкола неї всі статуї оживають і починають танцювати. Різні кімнати у музеї - презентують й різні напрямки хореографії (бальну, сучасну, народну та інші), а також різні стилі костюмів. На ранок героїня не розуміє чи це був сон, чи все відбувалось на яву.

Приймають участь у постановці середня та старша концертні групи, а так би мовити головну роль історії грає танцюристка з молодшої групи Мілана Рябецька, яка цього разу і сама станцює - виконуватиме бродвей.

 

06 червня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів