ПОХІД У ЛІС ПО ГРИБИ ДОРОГО КОШТУВАВ

Автомобілі в житті багатьох чоловіків займають не останнє, а іноді навіть чільне місце. Недарма у народі жартують, що чотириколісні улюбленки часто виступають суперницями дружин, адже своїй "тачці" справжні автомобілісти приділяють чимало уваги, піклуються про них, ніби про живих істот. А скільки стається пригод і казусів, у т.ч. й кримінальних, пов’язаних з транспортними засобами. Ось кілька прикладів, що мали місце на Рахівщині.

 

48-річний житель Берегівщини у компанії друзів на кількох автомашинах подався у ліс за грибами аж на Рахівщину. Вилазка в гори вдалася. До машин, припаркованих на узбіччі дороги, поверталися з десятками кілограмів біляків. Але внизу на берегівця чекала велика прикрість: коли бродив лісом, з кишені випав ключ від іномарки. Шукати було марно, адже намотали чималий кілометраж. Не залишалося іншого виходу, як їхати додому за запасним, а потім знову повертатися на Рахівщину.
Коли грибник повернувся, іномарку знайшов неушкодженою. Благополучно дістався додому. Невдовзі чоловік подався в обласний центр, щоб виготовити дублікат ключа. Спершу ніхто з майстрів не брався за таку роботу, адже в сучасних іномарках чимало хитромудрих "наворотів". І лише в одній майстерні все ж виготовили ключ. Правда, коштувала робота недешево... півтори тисячі гривень. Ось так смачні біляки обійшлися грибнику у круглу суму.

Михайло ПИСКАЧ

 

22 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів