Перечин приймав обласний чемпіонат з кікбоксингу

Нещодавно у спортивному залі Перечинської ЗОШ пройшли обласні змагання на Кубок Діда Мороза. Після невеликої перерви, турнір проводився вже у вісімнадцятий раз. Для Перечина це - видовищне дійство, адже такого масштабу захід тут відбувся вперше. У залі зібралось чимало юнаків аби позмагатися за звання кращого борця.

 

Одразу після урочистої частини відбулися перші поєдинки турніру. Судді взялися за свою справу. У турнірі взяли участь 64 спортсмени з різних осередків Закарпатської обласної федерації кікбоксингу WAKO: міста Ужгород - СК "ІППОН", клуб "Пантера", клуб "Вайпер джим", міста Мукачева - клуб "Файт", МГО "Самерс", спортсмени ДЮСШ міста Виноградова, ФСТ "Україна" та ФСТ "Спартак" це - представники різних вікових категорій - діти та юнаки, віком від 8 до 15 років. У програму турніру входили розділи кікбоксингу: поїнь-файтинг, лайт-контакт, в яких боролися спортсмени.
Боротьба між учасниками дійсно була видовищною і наполегливою. Вони продемонстрували зрілу техніку роботи рук і ніг. Вручення нагород переможцям та призерам змагань відбулося в урочистій атмосфері. Цю почесну місію виконав організатор спортивного заходу, голова Федерації кікбоксингу Закарпаття Анатолій Перцев. Також, всі учасники змагань отримали новорічні подарунки. Голова федерації Анатолій Перцев коротко повідомив, що обласна федерація кікбоксингу починає заявляти про себе і на наступний рік заплановано провести подібні змагання у кожному районі області, де діють осередки кікбоксингу, а також готується професійний турнір серед кращих спортсменів Угорщини та України з усіх видів кікбоксингу.
Також пан Перцев висловив надію, що хтось із спортсменів потрапить у національну збірну, і гідно представить нашу державу на Чемпіонаті Європи з кікбоксингу в місті Марібор Словенії, який відбудеться восени 2014 року.

Ужгород.net

 

10 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів