Ще один "косячок" потрапив до рук правоохоронців Ужгорода

В Ужгороді міліціонери викрили любителя дурман-зілля. За куріння в забороненому місці раніше судимий ужгородець заплатить штраф, а за марихуану – нестиме кримінальну відповідальність.

 

Вечірньої пори оперативники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків зупинили на вулиці Станційній в Ужгороді 28-річного місцевого мешканця, котрий курив у невстановленому місці.
Під час складання міліціонерами адміністративного протоколу, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав з кишені куртки пачку з-під цигарок, в якій знаходився паперовий згорток із речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану. Як пояснив сам молодик, дану речовину він знайшов та хотів її вжити, однак міліціонери завадили...
За куріння у невстановленому місці на нього складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Вилучене "зілля" направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.


[a href="http://mvs.gov.ua/mvs/control/zakarpattia/uk/publish/article/111150"]Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС[/a]

 

24 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів