На Закарпатті любитель поживитися чужим майном отримав аж 60 поранень…

Ще наприкінці минулого року УМВС України в Закарпатській області повідомляв про нещасний випадок, що стався на Берегівщині, під час якого сторож одного з фермерських підприємств вирішив покарати потенційного крадія вилами. І от днями зі слів хірурга, котрий врятував життя постраждалому, вдалося дізнатися, що любитель поживитися чужим майном отримав аж 60 поранень…

 

У офіційному повідомленні СЗГ УМВС йшлося про те, що до Берегівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікаря Берегівської центральної районної лікарні про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з території приватного малого фермерського господарства, що знаходиться в селі Мале Попово Берегівського району, був доставлений 31-річний чоловік з тілесними ушкодженнями у вигляді декількох колотих ран спини та черевної порожнини.
Громадянина у важкому стані доправлено в реанімаційне відділення Берегівської ЦРЛ. Правоохоронцями встановлено, що близько четвертої години ранку 43-річний мешканець села, охоронець фермерського господарства почув дивний звук з приміщення, де знаходились вівці. Він взяв з собою вили та вирішив з’ясувати, що там відбувається. Підійшовши до господарського приміщення, помітив силует невідомого громадянина, налякавшись наніс йому два удари господарськими вилами.
Під час огляду місця події вилучено зазначені вила, куртку, сорочку та штани зі слідами крові. Охоронець в скоєнні кримінального правопорушення зізнався.
Під час спілкування з мешканцями села працівниками міліції встановлено, що громадянин, який отримав тілесні ушкодження, підробляв на господарстві різноробочим та частенько туди навідувався. Також встановлено, що і постраждалий, і кривдник, навіть не рідко разом випивали…
У свою чергу кандидат медичних наук, завідувач хірургічного відділення Берегівської ЦРЛ Валерій Кустрьо розповів про цей інцидент на тваринницькій фермі. За його словами, односелець наніс своєму земляку вилами аж 60 проникаючих ран.
"Стільки порізів на людському тілі я за свою роботу ще не бачив, до того ж, травмовані були такі людські органи, як ребра, печінка, селезінка, підшлункова залоза, навіть жовчний міхур тощо, - розповів пан Валерій. - Фактично пацієнта в райлікарню привезли у непритомному стані. Він утратив надто багато крові. А шість десятків порізів – це кількість, від якої людина помирає. До речі, операція тривала майже п’ять годин, адже кожну ранку від вил треба було обробити, зашити, що вимагало неабиякого професіоналізму, знань і вміння. У цій екстреній ситуації проявилися мобілізаційні можливості медицини, тобто було зроблено максимум для того, аби врятувати життя людини.
Нічного крадія таки вдалося витягти з критичного стану, а відомості про злочин були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, та кваліфіковано за ст.ст. 15 ч.2, 115 ч.1 Кримінального кодексу України (замах на вбивство - карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років). Проведення досудового розслідування керівництвом райвідділу доручено заступнику начальника слідчого відділення Берегівського районного відділу Управління МВС України в Закарпатській області майору міліції Сакалошу В.А.

[a href="http://uzhgorod.net.ua"]uzhgorod.net.ua[/a]

 

26 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів