Троє заможних закарпатців стали жертвами автозлодіїв, які спокусилися на їх дорогі речі

Навіть не в кожного удома є такі суми грошей, які часом окремі заможні громадяни возять у салоні своїх дорогих іномарках. Незважаючи на численні попередження стражів порядку про те, що така безпечність може обернутися боком, все ж більшість чомусь вважає: обікрасти можуть інших тільки не їх. Певно, так гадали і кілька наших краян, які днями стали жертвами невідомих автозлодіїв.

 

Житель одного з приміських сіл Ужгородщини днями припаркував свій дорогий автомобіль марки "Гранд-Черокі" біля одного з міських спортивних комплексів. Коли повернувся, то побачив на машині розбите скло. Заглянувши усередину, виявив зникнення сумки, де знаходився планшетний комп’ютер вартістю 3200 гривень. Цього ж дня постраждав й інший автовласник, але вже житель обласного центру. Чоловік також залишив іномарку "Субару" біля спортивного комплексу. На задньому сидінні лежала, за його словами, барсетка з документами, банківськими картками, талонами на пальне, а також кількома сотнями євро та тисячами гривень. Саме її і поцупили невідомі спритники, які проникли у салон, розбивши скло на задніх дверцятах.
А в Мукачеві у той час тамтешні злодії обікрали службовий автомобіль "Міцубіші". Транспортний засіб був припаркований біля будинку, де мешкає посадовець одного з ТОВ, який ним їздить. Чоловік також безпечно залишив в машині свою сумочку з документами і травматичною зброєю. Сумочка стала здобиччю невідомих зловмисників. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, крадіїв розшукують. Працівники міліції принагідно зауважують: не варто тримати в машині гроші і цінні речі, вони неодмінно привернуть увагу нечистих на руку громадян.

Ольга Стефанець для [a href="http://uzhgorod.net.ua"]uzhgorod.net.ua[/a]

 

26 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів