Невдала спроба викрасти "Таврію" закінчується криміналом

Ще минулорічного лютого 32-річний житель Тячівщини Василь гостював в рахівському селі Верхнє Водяне. Там його гостинно зустріли. Гулянка затягнулася до ночі. Можливо, потрібно було тут і залишитися до ранку, але Василь чомусь вперто став збиратися у дорогу. Жодні вмовляння не переконали його. Чоловік сподівався зупинити дорогою якийсь попутній транспорт.

 

Але у гірському селі машини проїжджають рідко. Тож довелося долати чималий шлях пішки. І тут на одній із вулиць Василь запримітив на узбіччі стареньку "Таврію". Автомобіль був зачинений, та це не зупинило гостя з Тячівщини. Він вибив скло, а далі легко відчинив дверцята автомобіля. Вирвавши проводи у замку запалювання, намагався запустити двигун. Морозна погода зробила свою справу. "Таврія" й при плюсовій температурі не одразу "схоплювала", а в таку погоду це була майже марна справа. Та запізнілий подорожуючий не зупинявся. Перейшов на інший спосіб: ввімкнувши нейтральну передачу, заходився штовхати авто. Однак після кількох невдалих спроб, дав собі спокій. Можливо, штовхаючи, трохи зігрівся. Далі, ляснувши автомобільними дверцятами, подався додому. На центральній дорозі його підібрала вантажівка...
Зранку власник "Таврії" звернувся із заявою у міліцію. Стражі порядку, здійснюючи оперативно-розшукові заходи, невдовзі вийшли на Василя. Правоохоронці довідалися: саме він тієї ночі блукав по Верхньому Водяному. Не дочікуючись зустрічі з міліцією, тячівець вирішив за краще ретируватися з дому. Стражі порядку через родичів підозрюваного пропонували йому чимскоріше звернутися у міліцію, але останній навіть слухати нічого не хотів. Тривалий час десь переховувався. Тож Василя оголосили у розшук. Однак усі його намагання уникнути покарання нарешті закінчилися невдачею. Нещодавно розшукуваний опинився в руках міліціонерів.
Тепер втікач притягається до кримінальної відповідальності згідно з вимогами ч.1 статті 289 КК України, повідомляє співробітник Рахівського райвідділу УМВС Олеся Чайковська.

Михайло Пискач для [a href="http://uzhgorod.net.ua"]uzhgorod.net.ua[/a]

 

26 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів