"Тріо" зухвальців так захотіли хміль, що отримали кримінальну журбу

Була вже пізня година, коли ввечері минулої неділі в черговій частині Берегівського райвідділу міліції пролунав телефонний дзвінок. У слухавці почувся чоловічий голос. З’ясувалося: на офіціанта одного з тамтешніх розважальних закладів напало троє невідомих, які розбили його мобільний телефон і зірвали з шиї масивний золотий ланцюжок. Чоловік у трубці назвався 30-річним Олександром.

 

Оперативний черговий Іван Герхард скерував за вказаною адресою слідчо-оперативну групу у складі оперативника СБНОН Андрія Локовці, слідчого Валерія Безрученка та дільничного інспектора Андрія Бадо. Там стражів порядку очікував сам потерпілий. Він, зокрема, розповів: бар, в якому працює чоловік, уже зачинявся, коли в приміщення зайшли три молоді хлопці. Вони були напідпитку й вимагали налити їм пива. Жодні аргументи на них не діяли. Врешті-решт зрозумівши, що офіціант не має наміру виконувати їх замовлення, зухвальці обступили його з різних боків. Один з них вихопив з рук Олександра "мобільник" і розтрощив його об стіну. Ошелешений працівник бару ще не встиг отямитися від побаченого, як інший спритник зірвав з його шиї золотий ланцюжок. Тільки тоді молодики покинули розважальний заклад.
Треба сказати, що у цій частині Берегова - чимало подібних місць відпочинку. Тож міліціонери вирішили перевірити, чи, бува, там не смакують хмільним напоєм не надто законослухняні любителі пива. Взяли з собою й потерпілого. Справді, в одному з ближніх барів Олександр побачив "тріо" вже знайомих молодих людей. Було видно, що поява міліціонерів стала для них неприємним сюрпризом.
Посиденьки за пивом довелося перервати. Скоріш за все, молодики не сподівалися такого повороту подій, бо навіть не заперечували свою причетність до скоєного. Але на той час ланцюжка у них вже не було. Пояснили, буцімто утікаючи після "розмови" з Олександром, прикраса десь випала. Як не намагалися знайти ланцюжок того вечора, усі спроби були марні.
Тим не менше, за такі дії усім трьом доведеться відповідати згідно з чинним законодавством, яке кваліфікує цей вчинок як грабіж. У приміщенні райвідділу з’ясувалося, що двоє із зухвальців - жителі Берегова віком 20 і 22 роки. Наймолодший їхній спільник 18-річний Дмитро - із села Великі Береги.

Михайло Пискач для [a href="http://uzhgorod.net.ua"]uzhgorod.net.ua[/a]

 

26 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів