На Тячівщині селяни у бойовій готовності: двохствольні рушниці у спальні під ліжком!

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції та сектору карного розшуку Тячівського РВ УМВС одержали оперативну інформацію про наявність незареєстрованої зброї в мешканців с.Калини та смт.Дубове Тячівського району.

 

На підставі отриманої інформації слідчі слідчого відділення Тячівського РВ УМВС звернулися в суд із клопотанням про проведення обшуків. На підставі ухвали Тячівського районного суду було проведено обшук в дворогосподарстві мешканця с.Калини, під час якого в кімнаті спальні під ліжком було виявлено та вилучено предмет, схожий на обріз двохствольної рушниці.

Другий обшук проводився в будинку, розташованому в смт.Дубове, де проживає 42 річний раніше судимий громадянин. Він також переховував у будинку предмет, схожий на обріз одноствольної рушниці 16-го калібру.

Враховуючи, що власники вилученого не мали жодних документів на зброю, вона була вилучена та відправлена на експертизу, яка повинна встановити, до якого типу ця зброя належить і чи придатна вона для стрільби.

Як повідомляє заступник начальника Тячівського РВ УМВС підполковник міліції Ігор Немеш, дані правопорушники могли уникнути кримінальної відповідальності, якщо б прислухалися до закликів міліції щодо добровільної здачі зброї, яка проводиться щорічно.

Натомість тепер зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Іван Філіп
Тячівський РВ УМВС

 

27 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів