Закарпатська СБУ затримала державного інспектора Міндоходів під час отримання хабаря

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили протиправну діяльність одного з державних інспекторів ГУ Міндоходів в Закарпатській області, який вимагав від місцевого приватного підприємця неправомірну вигоду.

 

За 5 тисяч гривень державний службовець обіцяв підприємцю видати необхідну документацію про те, що торгівельна точка перебуває у належному стані – відсутні податкові заборгованості. У подальшому бізнесмен планувала закрити її, оскільки підприємницька діяльність не приносила доходу.

22 січня ц.р. в одному з кафе Ужгорода співробітники СБУ затримали правопорушника на "гарячому" під час одержання ним обумовленої суми грошей.

23 січня державному службовцю оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Прокуратурою Закарпатської області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

Прес-група УСБУ в Закарпатській області
[a href="http://goloskarpat.info/wow/35827-na-zakarpatti-pid-chas-otrimannya-habarya-sbu-zatrimala-derzhavnogo-inspektora-mindohodiv.html"]goloskarpat.info[/a]

 

29 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів