Затримали чоловіка, який підрізав свого сина

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції затримали 42-річного чоловіка, який під час сімейної сварки ножем вдарив свого сина. 23-літнього хлопця з діагнозом проникаюча колото-різана рана грудної клітки доставлено до реанімаційного відділення Мукачівської ЦРЛ.

 

Майже опівночі, до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків лікарні, що до них доставлено мешканця с.Н.Давидково з проникаючим поранення грудної клітки зліва. Зі слів матері, яка приїхала з потерпілим до лікарні, син отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички з батьком. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.
Як з`ясували оперативники карного розшуку Михайло Цільо та Борис Соболєв, сварки між батьком, який зловживає спиртними напоями та його двома синами виникали часто. Цього вечора батько так само повернувся додому напідпитку і між ним та його старшим сином виникла сутичка. Під час образ, як говорить 42-літній підозрюваний, син почав піднімати на нього руки. Позаяк це було не вперше, він не витримав, пішов до гаражу, взяв кухонний ніж і вдарив ним сина.
[foto]2014/01/30/PM381image002.jpg[/foto]
[foto]2014/01/30/PM476image003.jpg[/foto]

 

30 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів