Троє безробітних закарпатців у поїзді силою відібрали у львівського пенсіонера 367 гривень

Хлопці заволоділи особистими речами літнього чоловіка і грошима в сумі 367 гривень, завдавши йому при цьому кілька ударів в обличчя.

 

З проханням викликати наряд міліції по станції Ожидів звернувся 64-річний житель міста Львів. Пенсіонер розповів правоохоронцям, що на перегоні "Красне-Ожидів", в електропоїзді сполученням "Львів -Здолбунів", три людини, побивши його, забрали сумку з особистими речами і грошима. У ході проведених розшукових заходів даних осіб було встановлено.

Таким чином "розважалися" троє закарпатських хлопців - 21-річний , 19-річний і неповнолітній 15-річний. Ніхто з хлопців не працював, от і вирішили заробити гроші легким способом. Для реалізації цього плану один з товаришів запропонував пограбувати пенсіонера.

У тамбурі вагона трійця підійшла до людини і попросили закурити, на що він відповів, що не курить. Тоді вони відійшли вбік, подивилися по сторонах або ніхто за ними не спостерігає, а потім знову підійшли до незнайомця. 21-річний хлопець наблизився до дідуся і завдав йому удари в обличчя і живіт. Коли він впав на землю забрав з кишені гроші, двоє вихопили сумку і втекли у той момент, коли поїзд здійснив зупинку.

В даний час всі троє затримані двоє знаходяться в СІЗО міста Львова, щодо неповнолітнього обрано запобіжний захід - підписка про невиїзд.

Відкрито кримінальну провадження в частині 2 статті 186 Кримінального кодексу України ( Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

 

30 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів