Три удари по голові молотком - і два "мобільники" з грішми у кишені зловмисника!

У неділю, 2 лютого, о 07.45 по телефону "102" надійшло повідомлення з приймального відділення Берегівської центральної районної лікарні про те, що вранці до них каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом "підозра на закриту черепно-мозкову травму" доставлено 37-річного мешканця села Гать.

 

Постраждалий пояснив, що 2 лютого близько 7-ї години у місті Берегово по вулиці Мукачівській невідома особа завдала йому один удар рукою по обличчю.
Виїздом слідчо-оперативної групи Берегівського РВ УМВС встановлено, що 2 лютого близько 7.00 в Інтернет-клубі "Бонус" 28-річний житель с.Яноші завдав постраждалому, який є адміністратором вказаного клубу і знаходився на своєму робочому місці, три удари молотком по голові, після чого незаконно заволодів його двома мобільними телефонами "Самсунг" та "Нокіа", грошовими коштами в сумі 450 гривень, 5000 румунських лей та з місця пригоди зник.
Потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку та поміщений в травматологічне відділення Берегівської ЦРЛ у стані середньої важкості.
Загальна сума збитку становить біля 20 000 гривень.
Вживаються заходи, спрямовані на встановлення місця перебування та затримання підозрюваного.

 

03 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів