Це Україна, дєтка!

Один із відомих закарпатських власкорів центральних телеканалів на своїй сторінці у соціальній мережі розповів найсвіжіший кумедний випадок, пов’язаний із штрафними санкціями за порушення дорожніх правил…

 

Вчора у Великій Копані, коли їхав на зйомки, нас зупинили "даішники" за якийсь неоплачений штраф. За який саме, коли, де і як - не знають. "Пак ми утки знаєме, чом ісь те їхали, кіть у вас штраф? У нас у комп’ютерові лим номер". Хоча, наче, нема неоплачених. Кажу, поясніть причину. "Нись неділя, утки ми знаєме, ідіть завтра у понедільок увиконавчу службу та узнавайте. А машину арештовуєме. Ай ще ключі лишіть ми туй у сейф покладеме".
Після двох годин сперечань залишив машину, а з ключами послав побігати тих сержанта і прапорщика. Товариш приїхав за мною з Ужгорода і я поїхав додому.
Сьогодні зранку йду дізнаватись у виконавчу WTF і шо ж таке. Сподівався за годинку все вирішити і поїхати за машиною. Але от халепа, я забув, що живу в Україні.
- Добрий день! Я б хотів дізнатись, що за проблема з машиною і який такий арешт.
- У нас база не робить перевірити не можемо.
- а може якось в телефонному режимі по прізвищу? Є якісь варіанти?
- Нема. Прийдіть через годину.
- Та для чого буд ходити туди-сюди. Дайте номер і я передзвоню. Скажете робить вже чи ні
Дали номер, через годину телефону
- Добрий день! Я приходив сьогодні до вас. База запрацювала?
- Ні, сьогодні вже навряд запрацює. Приходьте завтра
Зайшов у виконавчу службу:
- Добрий день! Ваша система вже працює?
- Працює.
- Перевірте по прізвищу, що там у мене з арештом машини.
Перевіряє
- У вас неоплачено за порушення ПДР у вересні частина суми. Але з + проценти, + за зняття арешту і т.д. і т.п. = 611 грн.
- Біс з ними. Нема часу розбиратись. Давайте квитанцію, я піду оплачу, принесу чек і знімемо арешт, дасте бумагу з якою зможу забрати машину. Хочу поїхати за нею ще сьогодні.
- нєєєє.... Та ви шо таке говорите? Сьогодні ніяк. То лиш, коли ми завтра у банку після обіду гроші побачимо. Само скоріше то завтра в 17 годині вечора. І то якщо повезе.
- Капец, так я чек з банку принесу про оплату! З печаткою!
- Нєє. Так не мош.. Лиш завтра сама скоро кіть всьо буде добре…

 

03 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів