Чергового наркоділка затримали в Ужгороді

Раніше судимий молодик попався під час збуту синтетичного наркотика метамфетамін, за що тепер нестиме кримінальну відповідальність.

 

Вечірньої пори оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції затримали в місті наркозбутника. 31-річний раніше судимий чоловік намагався продати 30-річному покупцеві згорток із фольги, наповнений психотропною речовиною білого кольору, схожою на метамфітамін.

Окрім того, в присутності пойнятих міліціонери оглянули барсетку затриманого, а в ній виявили ще один паперовий згорток та дві пластмасові капсули з аналогічною речовиною, яку він теж хотів реалізувати.

Вилучене "зілля" направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушника відкрито кримінальне провадження та обрано запобіжний захід-утримання під вартою. Наразі розслідування триває, з’ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,
Ужгородський МВ УМВС

 

04 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів