Квартирні крадії міліції не "по зубам", а от магазинні з однією пляшкою - це круто!

У Мукачеві міліціонери Державної служби охорони затримали неробу, який намагався винести з магазину крадену пляшку горілки, невдало сховавши її у куртці.

 

5 лютого близько 16-ої години на пульт централізованої охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал "Тривога" з магазину по вулиці Закарпатській у місті Мукачево. На місце виклику негайно прибув наряд групи затримання Мукачівського міжрайонного відділу ДСО.

До правоохоронців по допомогу звернувся адміністратор магазину, вказавши на громадянина, якого звинуватив у крадіжці.

Як з’ясувалося, 49-річний непрацюючий мукачівець зайшов у магазин під виглядом покупця, хоча товару так і не обрав. Після нетривалого перебування всередині, спокійно вирушив до виходу. Ніхто нічого б і не запідозрив, якби з-під куртки злодюжки не випала пляшка горілки, невдало схована ним…

Звук розбитого скла привернув увагу персоналу магазину, але чоловік почав заперечувати свою причетність до крадіжки і намагався втекти. Адміністратор натиснув тривожну кнопку ДСО. Крадія затримали. На місце прибула слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС. Проводиться перевірка.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

 

07 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів