Результат міліцейського обшуку: два пістолети і шприц з наркотою в унітазі

Тячівські дільничні отримали оперативну інформацію щодо молодого жителя селища Буштино, який може зберігати вдома заборонені предмети. Заручившись ордером суду, в оселі 28-річного чоловіка провели обшук. І не дарма.

 

В ході обшуку працівники міліції знайшли два пістолети, поліетиленовий пакет із марихуаною. А в зливному бачку унітаза господар ховав шприц із якоюсь білою порошкоподібною речовиною, та пластмасові пробірки з залишками аналогічної речовини.

[foto]2014/02/10/PM809image004.jpg[/foto]

Крім цього, в нього вилучили дві пластикові пляшки з прорізами, які пристосовані для викурювання наркотичних речовин, воду для ін’єкцій та використані шприци з залишками невідомої речовини. А сам господар зберігав у кишені поліетиленовий пакет з таким же білим порошком.

[foto]2014/02/10/PM262image006.jpg[/foto]

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС полковник Павло Басараба, даний громадянин вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, притягувався до кримінальної відповідальності за такого роду злочини. Тепер щодо нього відкрито два кримінальні провадження: за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю), санкція якої передбачає покарання на строк від 3 до 7 років позбавлення волі, та за ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.


[a href="http://mvs.gov.ua/mvs/control/zakarpattia/uk/publish/article/112826"]Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС[/a]

 

10 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів