Ужгородська юнь пограбувала магазин з одягом, аби пристойно виглядати перед однолітками

Юні крадії серед ночі залізли у магазин і збиралися винести звідти одяг. Їх „здала” сусідка, яка почула звук битого скла на вітрині магазину.

 

На виклик терміново прибули патрульні, заставши крадіїв саме в той момент, коли ті виносили товар з магазину на вулицю. А проникли вони в середину, розбивши скло на вітрині. Спіймані злодії–це 17-річна учиниця одного з навчальних закладів міста та її 15-річний брат, учень 10-го класу ужгородської школи.

Як зізналися неповнолітні крадії, проживають вони разом з мамою та бабусею неподалік від місця скоєння злочину. На крадіжку їх штовхнуло важке матеріальне становище у родині, а також насмішки їх однолітків. Мовляв, в школі над нами насміхаються, бо в нас немає того, що є в інших учнів–дорогі мобільні телефони, черевики, одяг та інше. На мамину зарплату багато не купиш, а тим паче хороших і дорогих речей.

Міліціонери навідалися до них додому, на розмову з їх мамою. Коли жінка відчинила вхідні двері та побачила людей у міліцейській формі, то сильно здивувалася. А почувши, що її діти щойно скоїли крадіжку з магазину, почала заперечувати. Жінка не вірила в почуте. Мовляв, це мабуть якась помилка, діти не могли це зробити, вони не так виховані. Однак вже за кілька хвилин вона переконалася у правдивості почутоЇ інформації. У кімнаті доньки виявила кілька сумок, в яких знаходилися нові дитячі речі з цінниками та бірками. Злодійкуваті брат з сестрою прихопили навіть манекени з одягом...

Наразі правопорушники спілкуються з міліціонерами. За даним фактом слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,
Ужгородський МВ УМВС

 

11 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів