Закарпатці спилили на металобрухт 55 метрів залізничної колії

Правоохоронці транспортної міліції затримали двох зловмисників, які демонтували близько 55 метрів залізничної колії, на загальну суму близько 18 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

 

"У єдиний реєстр досудових розслідувань були внесені зведення про два факти крадіжки верхньої будови шляху на перегоні "Батєво-Ясен", які відбулися в грудні 2013 року і січні поточного року", - говориться в повідомленні МВС.
Співробітники транспортної міліції в ході розслідування фактів крадіжки рейок вийшли на слід осіб, що вчинили демонтаж шляхів. В результаті проведених заходів, правоохоронці встановили, що до здійснення крадіжок були причетні 39-річний і 34-річний, жителі сусідніх із станцією "Батєво" населених пунктів.
У будинках цих осіб були вилучені 34 обрубки рейок, загальною довжиною 55 метра, а також газовий і кисневий балони і різаки, за допомогою яких рейки були демонтовані.
Як з’ясувалося, безробітні чоловіки зазвичай збирали металеві предмети на звалищах, а цього разу, озброївшись інструментом, вирішили демонтувати деталі залізниці, а потім здати їх в пункт прийому.
Згідно з повідомленням МВС, злочинці понесуть покарання згідно частини 2 статті 185 УК України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді арешту на термін від 3 до 6 місяців, або обмеженням свободи на строк до 5 років або позбавленням волі на той же термін.


[a href="http://podrobnosti.ua/criminal/2014/02/11/958382.html"]Подробиці[/a]

 

12 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів