Управління ДСНС України у Закарпатській області доводить до Вашого відома:

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 12 лютого 2014 року

 

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 12 виїздів, з яких один - хибний.

Протягом чергової доби загинуло двоє людей, травмованих не зафіксовано.

 

Щодо обстановки з пожежами

 

Всього

Збитки

Загинуло осіб

Постраждало осіб

Врятовано осіб

всього

дітей

всього

дітей

всього

дітей

Протягом доби

4

-

2

-

-

-

-

-

З початку року

112

532700

6

-

2

-

19

2

11.02.2014 о 05:32 - загорання автомобіля Land Rover 2002 р.в., за адресою: м. Ужгород, вул. Островського. Пожежею пошкоджено лакофарбове покриття капоту автомобіля, передня ліва фара. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

11.02.2014 о 16:00 поступило повідомлення про пожежу в автомобілі BMW X5 2005 р.в.,  яка виникла 10.02.2014 о 20:00, за адресою: Тячівський район, с. Чумальово, вул. Суворова.  Пожежею знищено моторний відсік автомобіля. Прямі збитки встановлюються. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

11.02.2014 о 17:26 - пожежа в новобудові житлового будинку, за адресою: м. Ужгород, вул. Минайська. Пожежею знищено речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено двох загиблих людей чоловічої статі, особи яких встановлюються. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

11.02.2014 о 21:36 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Берегово, вул. Лоньої. Пожежею пошкоджено житлову кімнату, речі домашнього вжитку та перекриття на площі 4 м2. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

 

Некласифіковані надзвичайні події

11.02.2014 о 05:17 поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автошляху Перечин–Ужгород (за межами м. Перечин). В результаті падіння дерева був повністю перекритий рух автотранспорту та обірвано проводи допоміжної лінії електромережі Ужгородської дистанції колії Львівської залізниці. Для відновлення руху та розпилювання дерева залучалося відділення ДПРЧ-1 м. Перечин. Розпилено близько 25 м3 деревини.  О 08:15 рух автотранспорту повністю відновлений.

 

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 35 виїздів та виходів в гори, в ході яких врятовано 38 осіб, які потрапили у небезпеку, 30 громадянам надано невідкладну долікарську допомогу. Також 235 туристичним групам (загальною чисельністю 2906 чоловік) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

  

Погодні умови на території Закарпатської області

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 12 лютого очікується: хмарно з проясненнями, вночі в західних районах, вдень на більшій частині території часом дощ, на високогір'ї з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями слабкий туман. В горах подекуди слабка ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, в горах місцями близько нуля, вдень 8-13° тепла.

 

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 10-12° тепла.

 

Огляд гідрологічного режиму рік:

Протягом доби очікується продовження дощів, з більшою інтенсивністю вночі. 12 лютого на річках області очікується підвищення рівнів води на 0.3-0.8 м., в нижніх течіях р. Боржава зберігатимуться високі рівні води з повільним зниженням.

 

Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області

Температура повітря на перевалах: Латірському (0°), Абранському (0°), Яблунецькому     (-2°), Ужоцькому (+2°), Торунському (+2°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, проїзд забезпечений.

 

Надання допомоги по буксируванню автомобілів

З 1 січня по 12 лютого 2014 року для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автодорогах області було надано допомогу в буксируванні 47 автомобілям та зі снігових заметів евакуйовано 54 людини. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 26 од. техніки та 103 чол. особового складу.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

12 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів