За грабіж, зґвалтування і смерть 90-річної жінки молодик із села, неподалік Ужгорода, отримав 15 років в’язниці

За кілька кілометрів від Ужгорода, у селі Капушанські Клячани Міхаловецького району Словаччини 26-річного молодика Атіллу Варадіна засуджено до 15 років позбавлення волі за по грабунок, зґвалтування та вбивство 90-річної жінки. Про це нашому кореспонденту повідомило джерело у правоохоронних органах поліції Міхаловців.

 

До цього районний суд Міхаловців ще у грудні минулого року визнав його винним за трьома пунктами: грабіж, зґвалтування та спричинення смерті. У Словаччині термін 15 років є найсуворішим покаранням. Сторона обвинувачення злочинця каже, що якби не ця норма, то Вардін отримав би суворіше покарання.

Злочинець спочатку зізнався у скоєному, однак потім став стверджувати в суді, що його змусили зізнатися поліцейські під фізичним тиском. Зі слів слідчих постає жахлива картина злочину. Вараді увірвався в будинок 90-річної Олени D. З тих же Капушанських Клячан уночі. Штовхнув вхідні двері, шукаючи в хаті ключі від автомобіля.  Коли шум розбудив господарку будинку, чоловік попросив у неї два євро. Отримавши відмову, вдарив її два рази.

Коли стара впала на землю, Вараді накинувся на неї і зґвалтував. Відтак аби ніхто не помітив жертву, поставив її на ліжко і накрив ковдрою...

           Вранці сусід помітив, що двері будинку відкриті. Коли заглянув всередину побачив закривавлену жінку на землі.

 Сусіди викликали швидку допомогу, але пенсіонерка до ї приїзду померла від травм. Розтин показав, що причиною смерті був посттравматичний набряк мозку внутрішньочерепної кровотечі . Інші травми підтвердили зґвалтування.

Наразі суд клопоче про збільшення терміну покарання для бузувіра.

Ужгород. net

 

15 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів