Закарпатські правоохоронці, ще не довівши вину ймовірного палія, вже звітують про розкриття підпалу авто

На Великоберезнянщині ще на початку січня цього року горів легковий автомобіль, 6-річне «Шевроле». Вночі власника автомобіля криками розбудили сусіди і повідомили, що горить його авто. Чоловік, вибігши з хати, вихопив вогнегасника і загасив полум’я. Вогнем було пошкоджено капот, праве крило та частково моторний відсік.

 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Після проведення всіх необхідних експертиз було встановлено, що причиною загорання автомобіля став навмисний підпал. Слідчим Перечинського райвідділу міліції дану подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – частина 2 статті 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу».

[foto]2014/02/18/1q.jpg[/foto]

Як повідомив начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба, в ході розслідування цього кримінального провадження працівники карного розшуку вже встановили особу ймовірного палія. Тепер слідство повинно встановити мотиви та причини підпалу. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного.

[foto]2014/02/18/2q.jpg[/foto]

[foto]2014/02/18/3q.jpg[/foto]

До речі, в даному випадку машина була абсолютно не захищена від зловмисника, адже стояла вона у дворі будинку, який навіть не мав огорожі, тож будь-хто легко міг зайти з вулиці.

Міліція вкотре звертається до громадян із застереженням: подбайте про надійний захист свого майна, тримайте машини в гаражі під надійним замком, або на автостоянці з охороною.

 

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

 

[foto]2014/02/18/11q.jpg [/foto]

 

18 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів