Злодію з Берегова захотілося колес

Днями до чергової частини Берегівського райвідділу міліції звернувся із заявою житель Берегова, який повідомив про те, що невідомі особи вночі демонтували та викрали чотири колеса з його автомобіля марки «Дейво», припаркованого на узбіччі вулиці міста.

 

Того ж дня співробітники сектору карного розшуку берегівської міліції капітан Юрій Філе разом з інспектором-кінологом Михайлом Брезинським у ході проведення оперативно–розшукових заходів встановили і затримали злочинця по «гарячих слідах».

Ним  виявився раніше судимий мешканець м.Берегово на ім’я Олександр, який після спілкування  з працівниками міліції у скоєнні крадіжки автомобільних коліс зізнався. Його доставили з речовими доказами до Берегівського райвідділу міліції  для встановлення усіх обставин злочину. Окрім того, дана особа перевіряється на причетність до нерозкритих аналогічних злочинів на території міста та району.

Даний факт слідчим Берегівського РВ УМВС внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.185 ч.2 Кримінального кодексу України (крадіжка,вчинена повторно), що карається арештом на строк від трьох до шести місяців, обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

 

19 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів