Мукачівський алкоголік проміняв батьків на пляшку

Пияк тягнув з хати все підряд - від продуктів до золота, і все це потім пропивав.

 

Врешті-решт це обридло 72-річному батькові 37-річного крадія, і той звернувся за допомогою в міліцію. На заяву дідуся відреагував дільничний інспектор міліції Павло Візантій.

Старенький розповів, що син неодноразово за їх відсутності  з квартири виносив усе, що становило цінність: золоті вироби, речі домашнього вжитку та інше. Батько його за це сварив, але після чергової сварки з безпутнім сином потрапив до лікарні з інсультом. І от коли батько лежав у лікарні, негідник виніс з дому електроінструменти вартістю 1200 гривень та мобільний телефон, а  в ломбарді  за крадене   отримав «аж» 500 гривень…

В ході розмови з пенсіонером з′ясувалося, що непрацюючий син проживає  окремо разом зі співмешканкою, однак має ключі від квартири, які не хоче повертати.  

При зустрічі з правоохоронцем свою провину синок не заперечував: мовляв, крав, бо потрібні були гроші на горілку. Крадене продавав забезцінь, бо у батьків цього добра й так забагато...  

Стосовно горе-сина відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів громадян, громадські чи виправні роботи, арешт, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

 

19 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів