На Закарпатті грабіжники непогано «поживилися» через розбите вікно

Жителька села Порошково, що на Перечинщині, повернулася ввечері додому і одразу зрозуміла, що її обікрали. Скло на віконній рамі її будинку було розбите… Не помилилася!

 

Невідомі особи через розбите вікно проникли в середину будинку і з шафи у спальній кімнаті викрали гроші. Внаслідок відвідин непроханих гостей потерпіла недорахувалася коштів у сумі 65 тисяч гривень.

На місце події одразу виїхали правоохоронці. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація – частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Міліція вживає всіх необхідних заходів з метою встановлення осіб крадіїв. Тому звертається до небайдужих громадян з проханням: кому відома будь яка інформація з приводу вчинення даного кримінального правопорушення в селі Порошково, що може допомогти слідству, звертайтеся в райвідділ міліції, або телефонуйте до чергової частини за номерами 102 чи 2-13-03.

А також, в черговий раз, керівництво Перечинського районного відділу внутрішніх справ звертає увагу населення на необхідність посилити увагу до безпеки особистого майна.

Інформує Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС.

Невідомі особи через розбите вікно проникли в середину будинку і з шафи у спальній кімнаті викрали гроші. Внаслідок відвідин непроханих гостей потерпіла недорахувалася коштів у сумі 65 тисяч гривень. На місце події одразу виїхали правоохоронці. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація – частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Міліція вживає всіх необхідних заходів з метою встановлення осіб крадіїв. Тому звертається до небайдужих громадян з проханням: кому відома будь яка інформація з приводу вчинення даного кримінального правопорушення в селі Порошково, що може допомогти слідству, звертайтеся в райвідділ міліції, або телефонуйте до чергової частини за номерами 102 чи 2-13-03. А також, в черговий раз, керівництво Перечинського районного відділу внутрішніх справ звертає увагу населення на необхідність посилити увагу до безпеки особистого майна. Інформує Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС. «Карпатський об’єктив»Джерело: karpatskijobjektiv.com

 

20 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів