Мародерство в Закарпатській ОДА, як доконаний факт

Як уже повідомляв Ужгород.net, з кількох кабінетів захопленої активістами будівлі Закарпатської ОДА зникли комп’ютерна оргтехзніка, ноутбуки та особисті речі працівників обласних управлінських структур.

 

На шостому поверсі Закарпатської ОДА винесли оргтехніку з кабінетів управління капітального будівництва та  обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Головний бухгалтер управління капітального будівництва Закарпатської ОДА сьогодні вийшов на роботу і виявив, що двері приймальні розбиті. В приймальній відсутній ноутбук. Також були вибиті двері в бухгалтерії управління. Зловмисники винесли звідтам принтер. Помітно було, що нишпорили в паперах бухгалтерії. Пробували відчинити двері і до головного інженера, але зламати не змогли. Про це «Часу Закарпаття» повідомив начальник управління Степан Бордаш. Наразі працівники капітального будівництва перевіряють чи бува не зникло іще щось.

«На вкраденому ноутбуку були в основному накази по управлінню, різного роду переписка в електронному вигляді і так далі. Нічого такого таємного там нема, але сам факт неприємний», – зауважив начальник капітального будівництва Закарпатської ОДА Степан Бордаш. В управлінні навіть до міліції не зверталися, бо вважають це «пустою тратою часу».

Таку ж картину з виламаними дверима та зниклою технікою сьогодні зранку побачили і робітники Закарпатського обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Зі слів директора Центру Наталії Романюк, із кабінету бухгалтера Центру вкрали ноутбук. На ньому була вся їхня фінансова інформація та всі персональні дані соцпрацівників.

Час Закарпаття

 

21 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів