Крадія-модника затримали Берегівські правоохоронці

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшла заява від приватного підприємця з Берегова про те, що невідома особа, скориставшись відсутністю продавця, з торгівельної точки на колгоспному ринку викрала зимову куртку.

 

Співробітники сектору карного розшуку райвідділу міліції у ході проведення оперативно–розшукових заходів встановили особу, причетну до даного злочину, і затримали злочинця, речовий доказ вилучено.

Ним  виявився раніше неодноразово судимий мешканець села Мала Бейгань Берегівського району на ім’я Золтан, який вже декілька разів попадав у поле зору правоохоронців Берегівщини. Після спілкування  з  міліціонерами він зізнався в  крадіжці курточки.

Начальник Берегівського РВ УМВС полковник міліції Олександр Яцканич повідомив, що даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ст.185 ч.2 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно), що карається арештом на строк від трьох до шести місяців,  обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Окрім того, вказана особа перевіряється на причетність до інших нерозкритих аналогічних злочинів на території м.Берегова та району.

 Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

 

22 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів