В Ужгороді намагались підірвати мера?

Учора, 22 лютого, близько 23.30 міському голові Ужгорода Віктору Погорєлову намагалися підірвати будинок. Невідомі кинули ручну осколочну гранату, яка вибухнула і пошкодила житло. Вибух був такої сили, що винесло не тільки всі вікна першого поверху будинку – очевидці повідомляють, що без скла залишилися домівки сусідів.

 

На місце події, за словами речника Ужгородського МВ УМВС Діани Дорогій, виїжджала слідчо-оперативна група, експерти криміналістичної лабораторії та керівництво міського відділу міліції. Правоохоронці кажуть, що наразі проводиться експертиза і відповідні слідчі дії, результати будуть відомі за кілька днів.

Невдовзі після злочину на місці події опинилися одні з головних ужгородських «революціонерів» -- екс-секретар міської ради, нині піарщик Віктора Балоги Віктор Щадей та головний УДАРівець Ужгорода, депутат міської ради Ростислав Буланов. Нагадаємо, вчора під керівництвом Щадея проходила безпрецедентна «спецоперація» -- активісти зловили начальника Чопської митниці Сергія Харченка, прив’язали до стовпа на площі Народній, а відтак допитували в одному з кабінетів захопленої ними обласної адміністрації. «Зізнання» знімали на професійну телекамеру телеканалу «М-студіо», який належить Віктору Балозі.

Як уже повідомляв «7 Днів», у п’ятницю, 21 лютого, «революціонери» опечатали кабінети міської ради і висунули ультиматум міському голові до 24 годин написати заяву про відставку. Попри те, що Віктор Погорєлов знаходився в лікарні, вчора в його бік лунали численні погрози, які, в тому числі, поширювалися у ЗМІ та соцмережах, активісти приходили до будинку мера.

Сам Віктор Погорєлов вчора заявив, що просить депутатів Ужгородської міськради зібратися, як належить за законом на сесію і визначитися, довіряють вони йому, чи ні, щоб керуватися думкою депутатів, а не купки екстремістів.

7dniv.info

 

23 лютого 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів