Як Погорелову «подарунок» у двір закидували (відео)

З провулку, який веде до лісу на Червениці, швидко наближається тінь. Чоловік у шапці і натягнутому на неї капюшоні куртки, нижня частина обличчя відкрита. Підходячи до перетину вулиць, різким рухом витягує щось із правої руки лівою.

 

Очевидно, зриває чеку. Перебігає до паркана, дивлячись вправо, кидає і стрімголов тікає знову у напрямку до лісу. Спалах, поступово розсіюється дим. Час -- 23 година 24 хвилини. Усе триває менше хвилини.

Таку «картинку», -- як кидали гранату у будинок міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова близько опівночі у суботу, 22 лютого, -- зафіксували камери відеоспостереження.

Напередодні Погорєлову висунули ультиматум протягом 24 годин написати заяву на звільнення. Його термін закінчувався о 16 годині суботи. За кілька годин до того «переконувати» Погорєлова просто в лікарню, де він лежав у відділенні кардіореанімації, приїздив з «групою підтримки» депутат обласної ради, смотрящий від Балоги в Ужгороді і його кум Володимир Чубірко. Аргументи очевидно, не спрацювали, бо заяви не було, тому в хід пішли залякування з використанням гранат.

Як відомо, порушене кримінальне провадження, одразу після вибуху на місце виїздила слідчо-оперативна група, керівництво міськвідділу УМВС та експерти.

7dniv.info

 

01 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів