Злодії бояться «голодних» часів?

Якщо раніше крадіїв цікавили в основному гроші, коштовності та цінні речі, то останнім часом зловмисники спокушаються все більше на продукти харчування. Чи то побоються «голодних» часів?

 

Так, на Ужгородщині з підвального приміщення приватної фірми у селі Кінчеш хтось викрав 40 літрів домашнього вина, 30 кілограмів сала і 500 кілограмів картоплі, а  ще усі банки з консервацією. Загалом завдано збитків на суму близько 4000 гривень. Територія фірми не охороняється. Ця обставина - тільки на руку крадію. Зникли продукти, правда, що призначалися для годівлі худоби, а це 200 кілограмів кукурудзи, стільки ж кілограмів пшениці і ячменю, непрошені гості винесли зі складського приміщення аграрного товариства у Чопі. Аби потрапити в середину, зухвальці навіть розібрали частину стіни з тильного боку. За попередніми висновками, злодії завдали аграрному товариству збитків нва суму 1200 гривень.

Уночі побував невідомий спритник і в продуктовому магазині у селі Кальник Мукачівського району. Цього зухвальця також цікавили виключно продукти харчування, яких він поцупив на суму 2000 гривень. Приміщення крамниці не охороняється і сигналізацією не обладнане. Після цього випадку, вочевидь, власниця перегляне свої погляди щодо безпеки свого майна. Усі випадки внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкриті кримінальні впровадження, проводяться перевірки.

Газета "Відомості міліції"

 

01 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів