Покупець з Ужгородщини вирішив, що вже настав комунізм

Ще в часи розвиненого соціалізму більшість радяньских громадян свято вірила:ось-ось настане пора комунізму, коли в магазині можна буде вільно брати усе, що потрібно, без грошей.

 

Однак такі припущення залишилися лише в мріях. Правда, випадок, який мав місце днями в Перечині, засвідчив: дехто і досі прагне втілити цю утопічну ідею в життя. Принаймі так можна пояснити поведінку одного із жителів Ужгородщини, який в обідню пору у неділю зайшов до міської крамниці, згріб з полиць продукти харчування, спакувавїх у поліетиленовий пакет і, незважаючи на спроби продавця перешкодити йому, виніс торбу з магазину.

Працівниця цього торговельного закладу, будучи не в змозі самостійно завадити незаконним діям відвідувача, зателефонувала у чергову частину Перечинського РВ УМВС.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці прибули саме в той час, коли зухвалець збирався утікати. Але далеко вібігти йому не вдалося, стражі порядку швидко зупинили "мрійника" і вилучили в нього крадене. Як з'ясувалося, відвідувач поцупив продуктів харчування, а це солодощі, морозиво, тютюнові вироби і пиво, на чималу суму. Своїм діям чоловік знайшов примітивне виправдання. Мовляв: хотів їсти, а грошей не мав. Хоча складається враження, що чоловкові просто забажалося чогось солоденького.

Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Товар повернуто власнику крамниці. Тривають слідчі дії. Тепер, вочевидь, затриманому буде несолодко.

"Відомості міліції"

 

02 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів