Міціція Ужгорода затримала «лючного» злодія

Дільничні інспектори міліції перешкодили 28-річному безробітному ужгородцю продати металевий каналізаційний люк, який він поцупив з двору будинку на пр.Свободи в Ужгороді.

 

Під час обходу адміністративної дільниці, правоохоронці помітили чоловіка,який перевозив на возику каналізаційний люк. Міліціонери цього чоловікадуже добре знають, адже він неодноразово попадав у їх поле зору.

Правоохоронцям злодій розповів, що він ніде не працює. Ходить посмітниках, збирає порожні скляні пляшки, які здає в пункти прийомусклотари. Таким чином заробляє собі на життя. Викрадений каналізаційнийлюк мав намір здати на металобрухт, але не встиг – завадили дільничніінспектори міліції. Виручені гроші за метал хотів витратили на придбаннячергової пляшки оковитої, адже має згубну пристрасть до спиртних напоїв.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження  за ознаками  ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Дане правопорушення караєтьсяштрафом або позбавленням волі на строк до трьох років. Правопорушникспілкується з міліціонерами. Слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

 

06 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів