«Закарпаттяобленерго» просить не сплачувати недостовірні рахунки (зразок)

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що багатьом споживачам у м. Ужгороді (зокрема в Новому мікрорайоні, по вулиці 8 Березня, Слов’янській набережній) цими днями надійшов рахунок від ТОВ «Закарпатська обласна енергогенеруюча група» на суму 9,85 гривень ...

 

...з формулюванням призначення платежу «Грошові кошти від населення за абонплату за березень 2014 року в  згідно з договором № 1-а від 22.012014 р.). Звертаємо вашу увагу, що в цьому рахунку не вказано чітко, за які саме послуги виставлена оплата, але при цьому надані реквізити банку для перерахування коштів. Чимало споживачів цими днями звернулися до ПАТ «Закарпаттяобленерго» з питаннями, чи відомо нам, хто стоїть за цієї компанію.

ПАТ «Закарпаттяобленерго заявляє, що не має ніякого відношення до ТОВ «Закарпатська обласна енергогенеруюча група», і в свою чергу для перевірки фактів звернулося до правоохоронних органів.

ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить споживачів бути уважними і в разі найменшого сумніву щодо достовірності рахунків, які надійшли до них, звертатися до Інформаційно-консультаційного центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером телефону в Ужгороді: (0312) 61-98-82.

Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

[foto]2014/03/06/nok.jpg[/foto]

 

06 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів