Вандали вже «гуляють» в Тячеві

На Тячівському міському стадіоні похуліганили невідомі. Так, зокрема, тут порозкидали вазони з квітами, розбили вікно в апаратурній, перекинули урни зі сміттям.

 

Дуже прикро, що людська мораль опустилась до такого рівня, аби замахнутися на місце, де завжди збирається спортивна еліта і вболівальники футболу міста, району, краю, а то й України. На міському стадіоні завжди наводиться благоустрій для зручності проведення змагань любителями різних видів спорту, а особливо – футболістів. Кожного дня належно доглядає за спортивною ареною міста Тячів директор міського стадіону Євген Могаті, який докладає максимум зусиль до охайного вигляду всієї території. Один із ранків цього тижня для директора стадіону став жахаючим, коли він став свідком хуліганських вчинків на стадіоні.
 
–  Це чистого роду вандалізм, який вражає до глибини душі. Не має жодного виправдання таким протиправним вчинкам, адже рука порушника піднялась на улюблене місце численної публіки. На місці злочинної управи знайдено рукавиці, які певно прикривали «нечисті руки» зловмисників, але ж людської совісті ними не прикриєш, – констатує Євген Могаті.
 
На жаль, такі невтішні події свідчать про те, що окремим особам зовсім не до вподоби благоустроєний вигляд навіть міського стадіону, а це вже переповнює чашу зухвалості. Тому чи варто апелювати до свідомості людей, совість яких дозволила зазіхнути на благоустрій спортивної арени міста?!

 

 Міська газета "Тячів"

 

07 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів