Ужгородська міліція шукає вандалів

За наругу над могилами на кладовищі «Кальварія» в Ужгороді міліціонери відкрили кримінальне провадження. Вандалів розшукують правоохоронці.

 

До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшлоповідомлення від 60-річної місцевої мешканки про те, що на кладовищі«Кальварія» хтось із могил повиймав та розкидав надгробні хрести.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Було встановлено, що невідомі особи повисмикувал, поперевертали тарозкидали десять дерев’яних та металевих надгробних  хрестів на цвинтарі"Кальварія" в Ужгороді.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудовихрозслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.297Кримінального кодексу України (наруга над могилою). Данеправопорушення карається штрафом до двохсот неоподатковуванихмінімумів доходів громадян, арештом на строк до шести місяців, обмеженнямволі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.Міліціонери вживають заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до даного злочину. Слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

 

12 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів