МЗС просить обласну владу Закарпаття та МВС розслідувати факт вандалізму пам’ятника на Верецькому перевалі

МЗС просить МВС розслідувати пошкодження угорського пам’ятника в Закарпатській області. Про це заявив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс на брифінгу

 

«Міністерство закордонних справ України звернулося до правоохоронних органів з проханням розслідувати факт вандалізму над пам'ятником на честь переходу угорців через Карпати на Верецькому перевалі», - йдеться у заяві.

"Міністерство закордонних справ України категорично засуджує акти вандалізму по відношенню до пам'ятника на честь переходу угорцями Карпат, що мав місце 10 березня 2014 р. в Закарпатській області. У зв'язку з цим зовнішньополітичне відомство України звернулося до Міністерства внутрішніх справ України та Закарпатської обласної державної адміністрації в максимально швидкі терміни розслідувати зазначений інцидент,- заявив Перебийніс.

За його словами, МЗС також просить правоохоронні органи покарати всіх винних у зазначеному правопорушенні, а також зробити все для запобігання подібних актів у майбутньому.

Зазначимо, раніше стало відомо, що пам'ятник на честь переходу угорцями Карпат облили невідомою речовиною.

 

12 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів