На Тячівщині відновлюють волейбольні традиції

У Дубовому пройшов ХVІ Міжнародний турнір з волейболу «Кубок Шеверів». Турнір був започаткований ще у 1998 році з метою покращення стану і рівня розвитку та популяризації волейболу на Тячівщині.

 

У 2003 році за пропозицією спортивної громадськості району і, зокрема, голови федерації волейболу Тячівського району І.І.Грабара, враховуючи заслуги Мальвіни Михайлівни Шевері (Неймет), та трьох синів - братів Віктора, Івана та Ярослава волейбольний турнір став сімейним. Статус Міжнародного отримав завдяки участі в ньому команди педагогічного коледжу з м. Сигіт (Румунія).
 
Так і в цьогорічному турнірі, що проходив у спортивній залі Закарпатського машинобудівного технікуму, взяли участь команди  м. Ужгород, с. Н.Апша, смт. Дубове. Прикро, але не змогла приїхати команда з м. Сигіт (Румунія) - минулорічний володар Кубка. Чекали організатори і на приїзд команди з м. Львів. На жаль, в зв’язку з напруженою ситуацією в Україні, ці команди не змогли взяти участь у турнірі.

 

 
Змагання проводились за коловою системою. Турнір відкрили дві команди  з с. Н. Апші та м. Ужгород. Перемогла команда з Н. Апші. 
 
У наступній зустрічі команда з м. Ужгород виграла у команди господарів – освітян з Дубового. Третя і остання гра розставила всіх на свої місця. Кубок знову переїхав до м. Ужгород, команда є за своїм складом і рівнем гри найкраща в Закарпатській області. Друге місце посіли волейболісти – освітяни  з Дубового. Незважаючи на перемогу над чемпіоном, третіми стали спортсмени з Н.Апші.

 

 
Оргкомітет та суддівська колегія визначили кращих гравців турніру, які були нагороджені грамотами та сувенірами, повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

 

20 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів