Ужгородські дівчата не змогли здобути перемогу

Чемпіонки України ужгородські «Карпати» вчора програли в товариському матчі лідеру Чехо-словацької Ліги, «Ювенті» з Михайловців з рахунком 26:32.

 

Про це повідомив тренер команди Андрій Хім’як.

З перших хвилин словачки почали діяти активніше і повели в рахунку в 3 мячі. «Карпатівки» намагалися чинити спротив, проте відчувався брак ігрової практики – закарпатки виглядали невпевненими та розгубленими. Ближче до 7 хвилини вони таки вирівняли становище та навіть вийшли вперед.

Проте це був єдиний випадок, коли чемпіонки України вели в рахунку. Далі – попереду була лише «Ювента». Звісно, «карпатівки» чинили спротив і навіть скоротили відстань до 1 м’яча за 15 хвилин до кінця. Проте дотиснути господарів не вдалося – «Ювента» перемогла в 6 мячів. До честі, «Карпат» варто зазначити, що команда з Михайловців стільки багато голів не пропускала вже давно.

«По грі було видно, що нам не вистачає ігрової практики, - розповів А. Хім’як. – Ми ж останній офіційний матч зіграли ще у січні з львівською «Галичанкою». Потім у нас не було жодного спарингу. У зв’язку з цим відчувалося, що ми досить сковані на майданчику та і захист доволі шкутильгав. Те саме можна сказати і про наших голкіперів. Тим не менше, це була досить корисна гра, яка продемонструвала нам наші помилки. Тепер будемо їх виправляти, аби у повній бойовій готовності підійти до відновлення Суперліги».

Karpatnews.in.ua

 

20 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів