Разван Кочіш потрапив у символічну збірну туру

Football.ua визначає збірну 22-го тура чемпіонату України.

 

Дмитро Непогодов (Ворскла)

Ворсклі не вдалося показати свою кращу гру на полі Волині , проте в команді знайшовся чоловік, який сильніше за інших посприяв заробленому очку. Особливо в другому таймі Непогодову довелося несолодко , в деяких випадках голкіперу Ворскли прийшлося по- справжньому рятувати свою команду від вірного гола.

Цікавий факт . Незважаючи на те , що Непогодов часто далеко вибивав м'яч від своїх воріт , він з 88 % став кращим гравцем Ворскли по акуратності передач.

Артем Федецький ( Дніпро )

Федецький не просто провів переможний м'яч у поєдинку , але і в захисті зіграв з великим ентузіазмом і надійністю. Він не дозволив багато чого Шевчуку і Тайсону , а вийшов на заміну Бернард і зовсім обходив правий фланг оборони Дніпра стороною. І хоча Федецький не радів голу у ворота колишнього клубу , але для перемоги своєї команди зробив все можливе.

Цікавий факт . За весь матч Федецький віддав 27 точних передач , 20 з них припало на бразильців Жуліано і Матеуса .

Домагой Віда ( Динамо )

Нехай у матчі проти не найсильнішого суперника Віда показав , що Динамо може пережити травму провідного захисника Хачеріді. Хорват дуже добре діяв у всіх компонентах гри в обороні , не дозволяючи розігнатися молодому Юсову і партнерам. Проти Шахтаря атака Металурга діяла набагато вдаліше , ніж проти Віди з партнерами.

Цікавий факт . 33 ТТД в обороні зробив Віда , 30 з них були вдалими - найкращий показник у складі Динамо .

В'ячеслав Чечер (Металург Д)

У перші 20 хвилин гри у Металурга були деякі проблеми в обороні , проте тут потрібно відзначати не найвдалішу гру в першу чергу Прийми. А ось Чечер , навпаки , мало поступався в єдиноборствах , добре страхував партнерів , та ще й надодачу до всього забив один з м'ячів команди.

Цікавий факт . М'яч у ворота Зорі став четвертим у сезоні для Чечера , серед центрбеків він явний фаворит гонки бомбардирів , адже більше двох жоден гравець його позиції не забив.

Іван Стрініч ( Дніпро )

Також як і Федецький відзначився вдалими діями в атаці, записавши в актив гольову передачу на Матеуса . Крім того , хорватський захисник був хороший в обороні , перекривав Дугласа Косту і не давав вільних зон для підключень Срни.

Цікавий факт . 71 % єдиноборств виграв Стрініч у матчі проти Шахтаря - найкращий показник у складі Дніпра.

Джаба Канкава (Дніпро)

Працездатність і вміння вести боротьбу за кожен м'яч Канкави в матчах проти лідерів чемпіонату України має велике значення. Багато атак Шахтаря в цьому матчі були зупинені Канкавою , причому для цього він зовсім не вибирав методів . Відмінна гра для опорного хавбека в такому поєдинку .

Цікавий факт . 12 раз за два перші матчі весни порушив правила Канкава , але при цьому не був покараний жовтою карткою.

Константінос Макрідіс (Металург Д)

Останнім часом у Металурга вистачає проблем з центральними хавбеками через травми і трансфери. Однак Макрідіс з кожним матчем все більше вкорінюється в ролі ведучого виконавця команди. Звичайно, його основні якості проявилися вже після видалення Грицая . Але ж не обов'язково начисто виграти , якщо навіть у суперника на одного гравця менше.

Цікавий факт . Кіпріот забив свій перший м'яч за Металург після повернення до Донецька влітку 2012 року, хоча в рідному чемпіонаті він завжди відзначився достатню кількість разів .

Олег Гусєв ( Динамо )

Зазвичай на нашому сайті не ставлять оцінку за 15 хвилин на полі , оскільки в такій ситуації потрібно зробити щось неймовірне, щоб заробити собі повноцінний бал. Саме це зробив Гусєв , якому вистачило часу на два забиті м'ячі і гольові передачі .

Цікавий факт . До цього матчу востаннє з гри в чемпіонаті України Гусєв забивав 31 березня минулого року в ворота Чорноморця .

Разван Кочіш (Говерла)

В'ячеслав Грозний не раз виділяв важливість Кочіша для спільної гри команди. Румунський легіонер Говерли може закрити буквально будь-яку позицію в середині поля і атаці своєї команди. У матчі проти Карпат він виконав багато чорнової роботи в середині поля з нейтралізації зв'язки Голодюк - Федорчук , а також приніс перемогу своїй команді точним ударом після розіграшу штрафного.

Цікавий факт . Виступаючи в двох клубах чемпіонату України номінальний нападник Кочіш забив чотири м'ячі , але встиг отримати відразу шість жовтих карток.

Сергій Болбат (Металург Д)

Молодий вінгер Металурга продовжує прогресувати з кожним матчем. Проти Зорі він не був настільки помітний , однак при цьому записав на свій рахунок дві гольові передачі і взагалі показав хорошу ефективність в діях.

Цікавий факт . Болбат взяв участь у 40 атаках команди , але при цьому віддав усього 39 передач.

Дьемерсі Мбокані ( Динамо )

Поряд з Гусєвим став героєм зустрічі. Саме Мбокані забив найважливіший перший м'яч , а наприкінці матчу відзначився ще одним і гольовою передачею . Та й взагалі гру форварда Динамо в цій грі потрібно називати близькою до кращих зразків .

Цікавий факт . Після трьох балів за системою гол + пас Мбокані наздогнав лідера сезону вже покинув Металіст Девіча. Тепер у Мбокані 11 голів і шість ассистов .

Football.ua

 

25 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів