Саша Білий був смертельно поранений під час затримання - МВС

Член ОЗУ, оголошений раніше в розшук, Олександр Музичко, відомий як Саша Білий, був смертельно поранений під час затримання, оскільки відкрив вогонь у бік правоохоронців.

 

"Коли затримували, він був ще живий, "швидка", яку викликали, констатувала смерть", - розповів у вівторок, 25 березня, на брифінгу в Києві перший заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов.
 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Рівному вбили координатора Правого сектора в Західній Україні Олександра Музичка (Сашка Білого). За даними місцевих ЗМІ, розстріляли Музичка близько півночі. До кафе Карасі, де він перебував, під'їхали три мікроавтобуси Volkswagen.

Потім невідомі вивели всіх відвідувачів, у тому числі Музичка, на вулицю. Активісту одягли наручники, побили його і двох охоронців. Згодом люди почули дві автоматні черги.

У Правому секторі підтвердили інформацію про вбивство Музичка. Голова Рівненської обласної організації УНА, член рівненського Правого сектора Ярослав Гранітний повідомив, що Білий був убитий пострілами в серце.

Раніше Олександр Музичко оприлюднив офіційне звернення до Служби безпеки України, в якому звинувачує силовиків у намірі його знищити або видати спецслужбам РФ.

Кореспондент

 

25 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів