ФФУ оштрафувала Карпати за неправомірні дії львівських вболівальників на ужгородському стадіоні «Авангард»

Як стало відомо Ужгород.net, сьогодні, 27 березня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв кілька рішень, що стосуються клубів Прем’єр-ліги.

 

Так, 40 тисяч гривень повинні заплатити львівські Карпати за неправомірні дії вболівальників на стадіоні Авангард в Ужгороді 23 березня під час матчу 22-го туру чемпіонату з місцевою Говерлою.

Ужгород.net вже повідомляв, як минулої неділі ужгородці були вкрай незадоволені радикальною поведінкою фанатів зі Львова, які налякали їх дітей.

 Того сонячного вихідного дня мешканців Ужгорода, а особливо молодих сімей, які прогулювалися вздовж набережної Незалежності, дуже налякала група молодиків. Понад 70 хлопців та дівчат, які виявилися футбольними фанатами львівського футбольного клубу «Карпати», голосно викрикуючи різні радикальні гасла, кидали перед собою димові шашки та петарди. В автівках, які були припарковані поблизу цієї ходи, після петард спрацьовувала сигналізація, від чого ставало аж лячно. Люди, які мирно відпочивали на набережній біля Ужа, почали обурюватися поведінкою молодиків, які, вочевидь, дуже були налаштовані, аби оточуючі звернули на них увагу та надовго запам’ятали. Кореспондент Ужгород.net навіть зафіксував, як деякі молодики вдень дозволяли собі розпивати пиво на очах городян. Маленькі діти почали плакати та просити своїх батьків йти швидко додому. Батьки також обурювалися і шукали міліціонерів, аби ті законно відреагували на войовничі настрої галичан. Однак, поблизу не було жодного правоохоронця. Хоча звуки від шашок та петард було чутно навіть на вулиці Ракоці, де знаходиться УМВС в Закарпатській області. Що вже казати за обласне УСБУ, яке кілька метрів знаходиться від набережної, де йшли фанати, і які жодним чином не відреагували на цей безлад.

Ці молоді люди приїхали на матч «Карпат» з «Говерлою», влаштували прогулянку по обласному центру Закарпаття. Спочатку вони зібралися на віче, яке тривало на Театральній площі. Потім пішли по набережній Незалежності, влаштувавши вельми неприємне дійство, як з’ясувалося, і на стадіоні «Авангард». 

Ужгород.net

 

27 березня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів