Чим завершиться сьогоднішній футбольний поєдинок заходу та сходу?

Гості дуже серйозно готуються до матчу в Закарпатті, так як вони боряться за місце в зоні ліги європи...

 

У суботу, 5 квітня, ужгородська "Говерла" на власному полі прийме донецький "Металург". Обидві команди до матчу підійдуть не в найкращому настрої, так як зазнали поразок у минулому турі. Ужгородці поступилися в Полтаві, а "Металург" вдома програв луцькій "Волині". В обох поєдинках був зафіксований одинаковий результат - 3:1.

Гості дуже серйозно готуються до матчу в Закарпатті, так як вони боряться за місце в зоні ліги європи. Ужгородська команда навряд чи вилетить у цьому сезоні, але з підбором футболістів, які зараз присутні в Ужгороді, вболівальники "Говерли" можуть розраховувати на місце в десятці по завершенню чемпіонату. Тим паче, що "Говерла" уже зіграла в другому колі проти "Шахтаря", "Динамо" та "Металіста". Із сильних суперників залишився тільки дніпропетровський "Дніпро".

Щодо кадрових втрат, то у гостей вона одна. Травмований технічний півзахисник Грегорі Нельсон. У "Говерли" втрат більше. Окрім травмованого новачка Арсе, у сьогоднішньому матчі не зіграють два румунських легіонери. Це захисник Крістіан Орос та форвард Маріус Нікулає, які відбувають дискваліфікацію. Замінити длсвідченого нападника можуть декілька виконавців. Це Фещук, Степанюк, Кадимян, а при потребі й Шацьких.Та й Резван Кочіш має досвід гри форвардом у львівських "Карпатах".

Орієнтовні склади команд:

"Говерла" (Ужгород): Надь - Люлька, Лисицький, Акакпо, Хомин - Кочіш, Шарпар, Буяльський, Трухін, Шацьких - Фещук.

"Металург" (Донецьк): Паньків - Насонов, Чечер, Прийма, Зотов - Макрідіс, Лазіч, Морозюк, Алехандре, Болбат - Мораєш.

Карпатньюз

 

05 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів